Ak Parti Gençlik Kolları’ndan Kamusal ve Sosyal çalışma.


Bu haber 2018-09-10 10:24:37 eklenmiş ve 1155 kez görüntülenmiştir.

 

AK Parti Gençlik Kolları bu zamana kadar yapılmayan çalışmayı çevresel, toplumsal, sosyal ve kamusal bir etkinliğe imza attılar.

 

 

bulancakhaber.ne’in sürekli gündemde tuttuğu, özellikle yaz sezonun da sahillerin çöp yığını olduğu, denize gelenlerin bilinçsizce ve duyarsızca etrafı kirlettiği bir dönemde böylesi Sosyal ve Kamusal bir etkinliği, Giresun AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin temizlik yapması takdir gördü.

 

 

Giresun AK Parti İl Gençlik kollarının 81 ilde aynı anda çevresel başlattığı bu duyarlılığı Giresun ve sahil kısımda olan diğer ilçelerin Siyası ve Sivil Toplum Örgütleri’nin de bu uygulamayı örnek olmasını diliyoruz.  

 

 

bulancakhaber.net’e gelen AK Parti Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Kılıç’ın açıklamasını siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz;

 

 

AK Parti Gençlik Kolları, 81 ilde eş zamanlı çevre temizliği seferberliği başlattı. Bu kapsamda Giresun İl Gençlik Kolları üyeleri, Giresun sahil kesimini çöplerden arındırdı.

 

“ASIL TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR”

 

AK Parti Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Kılıç, örnek bir etkinliğe imza attıklarını ifade ederek, “AK Parti Gençlik Kolları olarak bugün çevre ve doğa temizliğine duyarlılık oluşturmak adına ‘AK Gençlik Çevre Hareketi’ sloganımızla 81 ilde eş zamanlı örnek bir etkinliğe imza atıyoruz.

 

Daha yaşanabilir kentler ideali adı altında teşkilatımız, belediyelerimiz ve aralarımızda bulunan konuklarımızla caddelerde sokaklarda, sahil kıyılarında tüm yurttaşlarımızla bir araya gelerek bu farkındalık hareketimizi, kentlerimizi çöplerden arındırarak başlatıyoruz. Bilmemiz gerekir ki asıl temizlik kirletmemektir.

 

Bizler bu hareketimizle bir nebze çevre ve doğaya olan saygımızı arttırmayı gaye edindik. Çünkü bu bir yaşam konusudur. Bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız. Kendimiz kadar yaratılanlara saygı duymamız bunu gerektirir. Bu vesile ile etkinliğimize katkı sunan herkese teşekkür ederim.

 

Tüm insanlığa daha temiz, güzel bir çevre, mutlu bir yaşam diliyorum. ”diyerek sözlerine son verdi.

 

 

 

  

ETİKETLER : Ak Parti Gençlik Kolları’ndan Kamusal ve Sosyal çalışma bulancak haber giresun haber bulancak Giresun AK Parti Gençlik kollarının 81 ilde AK Parti Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Kılıç
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi