DOKTORLAR : 3 GAZETECİLER : 3


Bu haber 2015-03-14 17:58:22 eklenmiş ve 1129 kez görüntülenmiştir.

 

DOKTORLAR : 3 GAZETECİLER : 3

Tarih : 14 Mart 2015 Cumartesi

Stad : Atatürk Stadı

Hakemler : Kemal Kahraman (3), Emre Ayar (3), Ertuğrul Yılmaz (3)

Doktorlar : Ali Akmekçi (2)- Korhan Aslan (3), Cengiz Cindemir (3), Erhan Teker (3), Selahattin Vural (2), Ömer Bıçak (3), Özgür Ecevit Özcan (2), Celalettin Orzan (2), Bekir Poyraz (2), Uğur Çobanoğlu (3), Arif Yılmaz (2), Mehmet Alpay (2), Servet Cebeci (2), Salih Karabulut (2), Mesut Özdemir (2), Fazıl Özden(2)

Antrenör : Opr.Dr.Bekir Poyraz

Gazeteciler : Burak Aydın (2)- Ufuk Kekül (2)(Atakan Çıtlak 2), Ali Kemal Özdemir (3), Doğukan Akar (4), Fethi Karakaya (3)(Resul Yanbul 2), Ömer Zorlu (4), Ali Yakarışık (3), İsmet Küçükbayrak (3)(Emre Yılmaz 2), Suat Tongaz (3), Mehmet Yaşar (2)(Muzaffer Şahin 3), Hasan Asar (2)

Antrenör : Namık Baltaoğlu

Sarı Kart : Ali Yakarışık (Gazeteciler)

Goller : Mesut Özdemir (Dak.43), Ömer Bıçak (Dak.45), Servet Cebeci (Dak.52) Doktorlar Fethi Karakaya (Dak.25), İsmet Küçükbayrak (Dak.32), Muzaffer Şahin (Dak.54) Gazeteciler

 

14 Mart Tıp bayramı nedeniyle ilimizde organize edilen futbol maçında Doktorlar ile Gazeteciler Cumartesi günü Atatürk stadında karşılaştılar. Güzel bir havada ve zemin üzerinde oynanan maçın her dakikası centilmence geçti. Son yıllarda iki camia arasında organize edilen bu müsabakanın 2015 yılındaki organizasyonuda beklenen güzelliği yaşattı.

Maçın ilk yarısında gazeteciler takımı rakibine oranla daha iyi bir görüntü verdi ve bulduğu gollerle de devreyi 2-0 önde kapatmayı başardı. İkinci yarıda ise Doktorlar takımı tüm hatları ile rakip kaleye yüklendi. 2-0 geriye düşmelerine rağmen ard arda buldukları gollerle bir anda 3-2 öne geçtiler. Son dakikalarda ise hucuma daha fazla önem veren gazeteciler buradan bir gol çıkarıp maçı 3-3 bitirmeyi başardılar. En son oynanan Doktorlar-Gazeteciler maçı 4-4 berabere bitmişti.

 

Müsabaka öncesi gazeteciler Doktorların Tıp bayramını kutlayan pankartla sahaya gelirken, maç sonrasıda Doktorlar gazetecilere baklava ikram ederek bu güzel günü noktaladılar.  

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi